6 Nitě Mix A Nuance Soie D Alger Au Ver A Soie Hedvábí Francouzské Výšivky Příze Mouline Závit Luneville Tambour Háčkování Háček
search
  • 6 Nitě Mix A Nuance Soie D Alger Au Ver A Soie Hedvábí Francouzské Výšivky Příze Mouline Závit Luneville Tambour Háčkování Háček

6 Soie Alger Au Ver A Soie Příze

584 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Barva
Počet

Velikost Šarže: 6 Vláken
Barva: Mix A Nuance
Styl: Soie D Alger Au Ver A Soie
Materiál: Hedvábí
Velikost: 5m

Soie d ' Alger® (točil hedvábí): 7 ply pletl hedvábí. 1 vrstva Soie d ' Alger je přibližně 2 plátky bavlny mouliné. Je bezkonkurenční pro všechny formy vyšívání. K šití na lněné tkanině použijte 2 vrstev až 14 nití na cm. 1 pramen na 40 hrabě hedvábné gázy.
Délka: 5 metrů
Vlákno: 100% Hedvábí
Vyrábí se v Paříži ve Francii od roku 1820 AU VER À SOIE®.
Na konci 19. století převládaly ve světě francouzské hedvábí a francouzská Haute Couture. Po dobu 5 generací zůstává Au Ver à Soie rodinnou společností, lídrem ve světě hedvábných nití. AU Ver À SOIE® je posledním francouzským výrobcem šicích vyšívacích a gobelínových hedvábí. Spolupracuje s firmami Haute Couture prêt-à-porter a Textilní restaurování. Společnost AU Ver À SOIE® si je vědoma nových trendů v "kreativních dílech" a neustále inovuje nové produkty.


Nitě a hedvábí, černá a háčkování, smíchejte bílý moulin, smíchejte bílou přízi, mix černé výšivky, nitě a mouline, smíchejte bílý tambour, mix a moulin, mix černá nit, mix a háček, nitě a háčkování, mix bílý háček, vlákna a alger, vlákna mix bílá, mix a francouzština, vlákna a ver, nitě a bílé, černá a francouzštině, černá a háček, černá bílá příze, vlákna a soie, vlákna a nuance, černá a tambour, mix bílé francouzština, mix a háčkování, černá a luneville, mix a vyšívání, mix a tambour, vlákna a au, vlákna a tambour, mix bílé výšivky, mix a luneville, mix černý háček, mix bílé háčkování, nitě a háček, smíchejte bílou nit, mix bílé luneville, černá a výšivka, černý a moulin, vlákna mix černá, mix černá příze, vlákna a francouzština.

503533

Specifické reference

ean13
8596384894707