1ks Lněný Pytlík S Puntíky A Krajkou 10x13cm Pytlíky Lněné Bavlněné, Dárkové Pytlíky Tašky Krabice Tvoření A Aranžován
search
  • 1ks Lněný Pytlík S Puntíky A Krajkou 10x13cm Pytlíky Lněné Bavlněné, Dárkové Pytlíky Tašky Krabice Tvoření A Aranžován

1ks Lněný Pytlík S Puntíky A Krajkou 10x13cm Pytlíky Lněné Bavlněné, Dárkové Pytlíky Tašky Krabice Tvoření A Aranžován

110 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Šíře 10 cm
Výška 13 cm
Výška Po Šňůrky 9 cm

Lněný pytlík s puntíky a krajkou působí roztomile a zároveň romanticky. Puntíky zdobí jednu polovinu pytlíku a díky krajce elegantně přecházejí v klasický lněný pytlík. Uzavírá se pomocí dvou stahovacích šňůrek.
Pytlík využijete k balení menších dárků. Můžete do něj také vložit sušené bylinky které budou krásně vonět.


Bavlna s dárek, řemeslo s řemeslem, taška s craft, dárek s craft, taška s koníčky, červená s bavlnou, 1ks s vaky, červená a bavlna, 1ks s bavlnou, dárek s taškami, dárek s bavlnou, červené a tašky, červené s puntíky, 1ks a tašky, 1ks s polkou, bavlna s bavlněnou, 1ks s tečkami, taška s puntíky, červená s dárkem, bavlna s krajkou, bavlna s puntíky, 1ks s koníčky, taška s tašky, bavlněné povlečení s, 1ks s krajkou, prádlo s taškami, červená s taškami, pytel s bavlnou, dárek s dárkem, řemeslo s dárkem, červená s řemeslem, červené s krajkou, 1ks a dárek, taška a bavlny, pytle a tašky, 1ks a řemeslo, povlečení s bavlnou, taška s polka, taška s dárkem, 1ks a bavlna, 1ks a koníčky, červené a řemesla, červená s koníčky, 1ks s dárek, taška s krajkou, krajka s taškami, 1ks a krajka, 1ks s řemeslem, sáčky s vaky.

269630

Specifické reference

ean13
8596384881905