1m Krajka Podložená Mikroplyšem Krajky Látky
search
  • 1m Krajka Podložená Mikroplyšem Krajky Látky

1m Krajka Podložená Mikroplyšem Krajky Látky

326 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Šíře 150 cm

Gramáž 290 - 300 g/m²

Krajka je podložená mikroplyšem který je měkký a v chladném počasí vás zahřeje. Můžete z ní ušít kabáty zimní saka šaty nebo sukně. Hodí se na mikiny a různé bundičky.
Požadované množství metráže vepište přímo do pole košíku. Nejmenší metráž, kterou lze objednat je 0,5 m. Krajka vám bude ustřižena v celku.


Černá krajka, tkaniny základnu, plyš černá, tkaniny plyšové tkaniny, základní tkaniny, krajky tkanina, 1m černá, černá s plyš, černé textilie, plyš plyš plyš, plyšové base, krajky tkaniny, černá černá, černá tkanina plyš, základní, krajky plyšové, 1m krajky, černá tkanina tkaniny, tkanina s plyš, plyš s plyš, plyš s tkaninou, černá základna, 1m base, krajky tkaniny základnu, černé plyšové tkaniny, plyš tkanina plyš, černé krajky base, krajky tkanina tkaniny, plyš, plyšové plyšové tkaniny, černá s černá, černé krajkové tkaniny, plyšové textilie, černé krajky plyšové, tkanina s podstavcem, 1m tkaniny, černá tkanina základna, krajka s plyš, 1m plyš, tkaniny tkaniny, černé tkaniny s, krajka, plyšové tkaniny, černá tkanina, krajky tkanina plyš, černý s podstavcem, krajky krajky, fabric krajka, tkanina, černá, černá plyš, plyš plyš, tkaniny, krajky base, tkanina plyš, tkanina základní tkaniny, tkanina plyš plyš.

129976

Specifické reference

ean13
8596384684049