18m Volánkový Prýmek S Krajkou Šíře 30mm Volánkové Prýmky Textilní Galanterie
search
  • 18m Volánkový Prýmek S Krajkou Šíře 30mm Volánkové Prýmky Textilní Galanterie
  • 18m Volánkový Prýmek S Krajkou Šíře 30mm Volánkové Prýmky Textilní Galanterie

18m volánkový prýmek s krajkou šíře prýmky prýmky textilní galanterie

169 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Barva
Počet

Šíře 30 s krajkou působí jemně a romanticky. Nařasený monofil s potiskem květinek se jemně leskne. Volánek je pevný, není pružný.
Použití: Volánek využijete na ozdobení podvazků, spodního prádla šatů, sukní a halenek. Můžete jej také našít na bytové doplňky například na polštáře záclony ubrusy apod.


18m se šířkou, trim a krajky, bílé a šířka, bílá s ozdobami, lišta s šířka, krajky a obruby, bílé a copánky, krajky a bílé, prýmky a obruby, bílá a bílá, šířka s copánky, šířka a lišty, volán s copánky, ozdobte ozdobami, bílá s šířka, šířka s lištami, výbava galanterie, bílá s bílá, galanterie bílá, krajka s šířka, 18m s copánky, bílá s copánky, bílá, bílá galanterie, šířka a čalounění, mm galanterie, ořízněte mm, volán s mm, čalounění galanterie, volán se šířkou, bílá bílá, ruffle s ozdobami, střihu s krajkou, bílá s mm, krajky a šířka, šířka galanterie, bílé s krajkou, 18m s lištami, čalounění a bílé, bílé a krajky, bílá bílá šířka, 18m s mm, volánky s krajkou, galanterie, čalounění s copánky, šířka a bílé, krajky a čalounění, 18m s krajkou, šířka a krajky, bílá s volánkem.

120852

Specifické reference

ean13
8596384595321