1m Ílá Off White Volánkový Prýmek S Krajkou A Perlami Šíře 49mm 3vrstvý, Oděvní Prýmky Textilní Galanterie
search
  • 1m Ílá Off White Volánkový Prýmek S Krajkou A Perlami Šíře 49mm 3vrstvý, Oděvní Prýmky Textilní Galanterie

1m Ílá Off White Volánkový Prýmek S Krajkou A Perlami Šíře 49mm 3vrstvý, Oděvní Prýmky Textilní Galanterie

96 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Šíře 49 mm

Volánek s krajkou zdobí perly které jsou přinýtované. Je třívrstvý, spodní vrstva je tylová. Volánek je pevný, není pružný.
Použití: Volánek oceníte při zdobení oděvů. Můžete ho našít na šaty sukně i halenky. Je vhodný na šití šatů pro nevěsty i družičky. Hodí se i ke zdobení kapesníčků na svaté přijímání.

Požadované množství metráže vepište přímo do pole košíku. Nejmenší metráž, kterou lze objednat je 0,5 m. Prýmek vám bude ustřižen v celku.


S krajkou a korálky, copánky a korálky, bílé krajky, korálky, s bílá, bílé s a, prýmek s korálky, off bílé oblečení, s copánky, krajky a korálky, s galanterie, 1m a šířka, z a šířka, korálky galanterie, z s a, oblečení galanterie, s šířka, pryč s krajkou, z bílé korálky, bílé a šířka, off bílá šířka, s krajkou oblečení, bílé korálky oblečení, s korálky oblečení, s krajky, prýmky, krajky a oblečení, s korálky prýmky, bílá galanterie, bílá krajka šířka, cop s krajkou, bílá krajka a, z krajky a, z krajky oblečení, z bílé krajky, s krajkou a, krajky a šířka, krajka s šířka, bílé s krajkou, a korálky oblečení, off white s, bílé cop s, bílý cop a, z krajky, bílé krajkové oblečení, cop s a, bílá krajka prohrábnout, bílá s oblečením, off white prohrábnout, a šířka oblečení, krajky, korálky, oblečení, bílá šířka s, pryč s oblečením.

59358