4ks ix variant dárková taška zvířátko malá velikost sada 4 ks dárkové tašky sáčky pytlíky krabice tvoření a aranžování
search
  • 4ks ix variant dárková taška zvířátko malá velikost sada 4 ks dárkové tašky sáčky pytlíky krabice tvoření a aranžování

4ks ix variant dárková taška zvířátko malá velikost sada 4 ks dárkové tašky sáčky pytlíky krabice tvoření a aranžování

133 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Rozměry 14 x 15 x 7 cm
Délka Ucha 26 cm

Sada malých dárkových tašek s potiskem roztomilých zvířátek je ideální pro všechny kteří chtějí rychle a vkusně zabalit malé dárky. Jsou vyrobené z kvalitního křídového papíru. Potisk je na přední i zadní straně. Ucha tašek jsou ze saténové stuhy.
Sada obsahuje 4 různé designy.


Pc a koníčky, ix, taška tašky, sada ks, sada craft, tašky a sáčky, zvíře pytlů, sada ks tašky, dárek a řemesla, taška set, variace sada, dar řemeslo, dárková taška set, pytel koníčků, pytel ks, počítače a řemesla, tašky a koníčky, dárek z pc, sada a sáčky, nastavit a řemesla, zvířecí sada, set a koníčky, dárková sada, sada, dárkové tašky, tašky a řemesel, 4pc nastavit, bag set kusů, taška set craft, zvířata a řemesla, sada koníčky, sada sáčků, taška a řemesla, dar a koníčky, set tašky řemesla, set tašky koníčky, sada pcs craft, sáček a sáčky, nastavit ks, sada tašek, taška craft, dárková sada tašek, sada tašky, bag set koníčky, ks a sáčky, taška a koníčky, taška set tašky, set craft.

311025