1ks Platina Ketlovací Kroužek 19mm Bižuterní Nářadí Potřeby Korálky
search
  • 1ks Platina Ketlovací Kroužek 19mm Bižuterní Nářadí Potřeby Korálky

1ks Platina Ketlovací Kroužek 19mm Bižuterní Nářadí Potřeby Korálky

98 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Vnitřní Průměr 17 mm
Šířka 9 mm
Vnější Průměr 19 mm

Ketlovací kroužek - "prstýnek" je praktická pomůcka pro otevírání a zavírání nejen spojovacích kroužků, ale také oček běžných ketlovacích jehel.
Návod k použití:
Prstýnek navlékněte na prst. Výřezy v kroužku mají různé šířky takže do nich snadno vložíte kroužek nebo ketlovací očko z drátků. Jeden konec kroužku si přidržte kleštěmi a druhý konec zasunutý v zářezu "prstýnku", si snadno pootevřete. Do otevřeného kroužku si navlékněte další kroužek nebo očko ketlovací jehly a stejným způsobem kroužek uzavřete. Víme postup zní složitě, ale kdo jej jednou vyzkoušel nesundá tento ketlovací prstýnek z prstu. Je to opravdu velmi šikovný pomocník.


Platinum skok prsten, skok prsten nástroje, platinový prsten a, platinum nástroje a, šperky nástroje a, otvírák nástroje, prsten šperky nástroje, otvírák nástroje a, prsten bižuterie a, skok prsten otvírák, prsten otvírák nástroje, šperky a korálky, otvírák korálky, skok prsten šperky, skok prsten korálky, prsten nástroje a, skok otvírák, prsten nástroje, skok prsten a, prsten otvírák a.

66590