1ks Éžová Sv.-hnědá Nažehlovačka Kočka Nažehlovačky Nažehlovačky Nášivky Záplaty Reflexní Prvky Textilní Galanterie
search
  • 1ks Éžová Sv.-hnědá Nažehlovačka Kočka Nažehlovačky Nažehlovačky Nášivky Záplaty Reflexní Prvky Textilní Galanterie

1ks Éžová Sv.-hnědá Nažehlovačka Kočka Nažehlovačky Nažehlovačky Nášivky Záplaty Reflexní Prvky Textilní Galanterie

103 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Počet

Rozměry 55 x 90 mm

Nažehlovačka kočky působí roztomile potěší především děti. Je kvalitní, má detailní celoplošnou výšivku.
Použití: Textilní nažehlovačky jsou vhodné k originálnímu dozdobení oděvů, čepic batohů, tašek apod. Zakryjí také drobné nedokonalosti na textilu.
Náš tip: Tato nažehlovačka vypadá skvělě, když ji umístíte jako když zvířátko vykukuje z kapsy. Jestli bude kapsa na košili riflích nebo batohu je už na vás.


Hnědé skvrny, patch cat záplaty, 1ks železo, žehlička patch patche, šít náplasti, železo na železo, žehlička na záplaty, žehlička patch cat, žehlička na kočku, iron cat, patch žehlička, patchesand, žehlička, kočka záplaty, žehlička patch šít, 1ks žehlička záplaty, železo železo, žehlička na náplast, patch cat šít, patch šité na šít, 1ks žehlička, patchesand šít, kočka reflexní, reflexní hnědá, žehlička záplaty, 1ks cat záplaty, patch patche, žehlička patch, žehlička na reflexní, opravy, našité reflexní, patch šít, žehlička patch žehlička, kočka šít, šít na záplaty, patch žehlička na šít, opravy galanterie, patch cat žehlička, hnědé šít, brown patch, 1ks náplast, patch cat, žehlička šít na záplaty, 1ks záplaty, záplaty reflexní, hnědá, žehlička na patchesand, hnědá kočka, 1ks světle hnědá, galanterie, patch, 1ks kočka, kočka žehlička, žehlička šít, kočka žehlička na šít, žehlička na šít, kočka šít na záplaty, iron cat žehlička, hnědé žehlička, eige.

255721