1pár rystal náušnice se SWAROVSKI elements kulička rhodiované, bižuterie
search
  • 1pár rystal náušnice se SWAROVSKI elements kulička rhodiované, bižuterie

1pár rystal náušnice se SWAROVSKI elements kulička rhodiované, bižuterie

229 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Průměr 6 mm

Exkluzivní náušnice z celosvětově proslavené jablonecké bižuterie s drobnými broušenými kuličkami Swarovski Elements jsou jedinečné. Mají prvotřídní zpracování, kulička má precizní výbrus blyští se v každém úhlu. Náušnice jsou vhodné na každodenní nošení.
Povrchová úprava rhodium je chrání před korozivním černáním a zvyšuje jejich lesk. Díky rhodia jsou antialergenní a mají delší životnost.
Náušnice se zapínají přes titanový dřík přímo do ucha se zarážkou ze zdravotně nezávadného silikonu.


Korálek korálek korálek, 1vlasy s kostýmem, korálek korálek, korálek korálky šperky, korálek náušnice, pokovené náušnicemi, 1vlasy náušnic, náušnice korálek, 1pair s pokovené, krystal korálek, krystal se šperky, 1vzduch z krystalu, 1pár šperků, náušnice s pokovené, korálek, pokovené pokovené, korálek pokovený, 1pár prvků, krystal s prvky, 1pair s swarovski, pokovené šperky, 1pár korálků, 1vlasy se šperky, pokovené kostýmem, pozlacený korálek, 1vzduch rhodia, 1pár s korálky, rhodium s kostýmem, korálek s náušnicemi, 1vlasy s rhodiem, krystal s korálek, 1pár s prvky, krystal s pokoveným, krystal s kostýmem, prvky korálek, 1vzduch korálek pokovené, náušnice s korálky, swarovski korálek, korálek rhodium, 1vzduch kostýmu, korálek šperky, 1pair korálek, rystal s rhodiem, šperky korálky, pozlacený korálek šperky, 1pár swarovski, korálek se šperky, rhodium se šperky, korálek kostým, kostým se šperky.

536976