1pár Essw21 Náušnice Tribal Essw21 Z Chirurgické Oceli S Krystaly SWAROVSKI Nerezové, Chirurgická Nerezová, Bižuterie
search
  • 1pár Essw21 Náušnice Tribal Essw21 Z Chirurgické Oceli S Krystaly SWAROVSKI Nerezové, Chirurgická Nerezová, Bižuterie

1pár Essw21 Náušnice Tribal Essw21 Z Chirurgické Oceli S Krystaly SWAROVSKI Nerezové, Chirurgická Nerezová, Bižuterie

151 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Průměr 10 mm

Jedinečné puzetové náušnice s kamínky Swarovski Elements jsou perfektním doplňkem který vyzdvihne půvab každé ženy. Jsou vhodným dárkem který lze nosit každý den hodí se i na slavnostnější příležitosti.
Jsou vyrobené z chirurgické oceli 316L mají tvar drobného donutu. Krystaly jsou zapuštěné v epoxidové vrstvě, která chrání kamínky před vypadáváním a zachovává jejich lesk. Nerezová ocel zvaná také jako švédská ocel je velmi odolná a vyniká vysokou tvrdostí. Tyto náušnice vydrží i náročnější nošení, ocel je odolnější než zlato nebo stříbro. Krystaly Swarovski mají speciální broušení, které jim dodává specifický lesk a nádherný třpyt.
Náušnice se zapínají pomocí nasazovacího kovového motýlka který zabrání jejich ztrátě.
Efekt AB - Aurora borealis (polární záře) je speciální povrchová úprava která způsobuje u krystalů různé barevné odlesky v závislosti na okolních světelných podmínkách.


Ocelové náušnice a, aqua z chirurgické oceli, náušnice swarovski, chirurgická ocel s, aquamarine swarovski, oceli se swarovski, aqua swarovski s, oceli a s, ocelové náušnice, chirurgická ocel, oceli s, oceli a bižuterie, ocelové náušnice s, s swarovski, ocel tribal, swarovski šperky, chirurgická ocel a, s swarovski a, aqua swarovski a, aqua swarovski, aqua náušnice s.

101540

Specifické reference

ean13
8596384402261