1pár Essw01 Náušnice Tribal Essw01 Z Chirurgické Oceli S Krystalem SWAROVSKI Nerezové, Chirurgická Nerezová, Bižuterie
search
  • 1pár Essw01 Náušnice Tribal Essw01 Z Chirurgické Oceli S Krystalem SWAROVSKI Nerezové, Chirurgická Nerezová, Bižuterie

1pár Essw01 Náušnice Tribal Essw01 Z Chirurgické Oceli S Krystalem SWAROVSKI Nerezové, Chirurgická Nerezová, Bižuterie

261 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Délka 22 mm
Průměr 9 mm

Dámské náušnice s kamínkem Swarovski Elements jsou perfektním doplňkem který vyzdvihne jedinečnost každé ženy. Jsou vhodným dárkem který lze nosit každý den hodí se i na slavnostnější příležitosti.
Jsou vyrobené z chirurgické oceli 316L. Nerezová ocel zvaná také jako švédská ocel je velmi odolná a vyniká vysokou tvrdostí. Tyto náušnice vydrží i náročnější nošení, ocel je odolnější než zlato nebo stříbro.
Krystal je vsazený do půlkulatého kotlíku. Krystaly Swarovski mají speciální broušení, které jim dodává specifický lesk a nádherný třpyt.
Náušnice se zapínají pomocí nasazovací silikonové zarážky která zabrání jejich ztrátě.
Efekt AB - Aurora borealis (polární záře) je speciální povrchová úprava která způsobuje u krystalů různé barevné odlesky v závislosti na okolních světelných podmínkách.


Ocelové náušnice a, náušnice swarovski, chirurgická ocel s, oceli se swarovski, ocelové šperky, ocelové náušnice, chirurgická ocel, oceli s, fuchsia swarovski, ocelové náušnice s, s swarovski, s swarovski a, swarovski šperky, chirurgická ocel a, oceli a s, swarovski a, náušnice s a, oceli a bižuterie, náušnice s.

101531

Specifické reference

ean13
8596384402193