1ks pánská peněženka s řetízkem peněženky manikúry módní doplňky
search
  • 1ks pánská peněženka s řetízkem peněženky manikúry módní doplňky

1ks pánská peněženka s řetízkem peněženky manikúry módní doplňky

218 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Rozměry č. 3 a 4: 10 x 12 x 2,5 cm

Kvalitní pánská peněženka z eko kůže má velice precizní provedení a chytrý design. Díky kovovému řetízku s karabinou ji můžete připnout ke kalhotám a nosit v kapse. Je pěkně a přehledně uspořádaná, lehká a příjemná na dotek. Na okraji má konstrastní štepování bílou nití.
Peněženka č. 1 a 2 se uzavírá na 2 zápinky na patent. Má 8 přihrádek na kreditní karty nebo doklady z toho 2 jsou průhledné, 2 dlouhé přihrádky na rozložené bankovky. Mincovník má tvar rozkládací kapsy zapíná se na klopu na patentku. Řetízek je dlouhý 31 cm.
Peněženka č. 3 a 4 se uzavírá na 2 zápinky na patent. Má 10 přihrádek na kreditní karty nebo doklady z toho 2 jsou průhledné, 2 dlouhé přihrádky na rozložené bankovky. Navíc je uprostřed peněženky skrytá kapsa na zip. Mincovník má tvar rozkládací kapsy zapíná se na klopu na patentku. Pod klopou má 2 přihrádky na karty 1 má malé průhledné okénko. Řetízek je dlouhý 31 cm.


Peněženka s černou, pánské a manikúry, 1ks a příslušenství, řetězce a módní, peněženka s peněženkami, 1ks řetěz černá, peněženky a módní, 1ks a černá, černá černá, černá a černá, řetěz a černá, peněženky a černé, 1ks módní, černé doplňky, 1ks černá s, 1ks černé, černá, 1ks černá černá, pánské s peněženkami, peněženka s módou, černá s peněženkami, peněženka s řetězem, řetěz s černá, 1ks doplňky, pánské a módní, pánské a černé, pánské s manikúrou, pánské módní, černé a módní, černá černá černá, 1ks a móda, pánské s černou, černé a manikúry, 1ks s řetězci, peněženka a černá, 1ks s peněženkami, pánské s řetězem, 1ks s módou, černá s řetězem, 1ks s manikúrou, 1ks černé módní, 1ks a manikúry, 1ks černý řetěz, móda s černou, peněženka s peněženkou, černá s fashion, černá s černá, 1ks módní černá, doplňky černá.

488832