1m Prýmek / Lampas S Flitry A Řetízkem Šíře 20mm Oděvní Prýmky Textilní Galanterie
search
  • 1m Prýmek / Lampas S Flitry A Řetízkem Šíře 20mm Oděvní Prýmky Textilní Galanterie

1m Prýmek / Lampas S Flitry A Řetízkem Šíře 20mm Oděvní Prýmky Textilní Galanterie

112 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Šíře 20 0,5

Prýmek zdobí flitry a řetízky které mu dodávají neotřelý vzhled.
Použití: Prýmek využijete k lemování oblečení jako jsou sukně, saka kostýmky i šaty. Vynikne také na doplňcích (klobouky tašky apod.). Jako lampas zajímavě ozdobí kalhoty a mikiny.
Požadované množství metráže vepište přímo do pole košíku. Nejmenší metráž, kterou lze objednat je 0,5 m. Prýmek vám bude ustřižen v celku.


Stříbrné boční pruh, kalhoty řetěz s, straně a, stříbrnou stranu s, na straně cop a, kalhoty boční pruh, stříbro a řetěz, s galanterie, stříbrnou stranu a, cop a s, stříbrné s flitry, proužek s řetězci, oblečení galanterie, stříbrná oblečení s, prokládané flitry, oblečení a řetěz, oděvní řetězce s, stripe oblečení s, stříbrná oblečení a, oblečení a s, stříbrný proužek a, stříbrný cop řetězce, boční pruh a, boční pruh oblečení, boční oblečení a, stříbrný proužek s, 1m stříbrná, boční pruh s, cop s řetězci, stříbro s řetězci, boční oblečení s, straně a řetěz, proužek a řetěz, stripe oblečení a, pruh copu a, stříbrný cop a, strana s řetězci, boční cop s, kalhoty oblečení a, stříbrné galanterie, stříbrné postranní řetězec, s flitry a, stříbrný cop s, stříbrné flitry a.

120692

Specifické reference

ean13
8596384594560