1sada Platina Karabinka S Prodlužovacím Řetízkem A Koncovkami Ø8mm Bižuterní Zapínání - Karabinky Komponenty Korálky
search
  • 1sada Platina Karabinka S Prodlužovacím Řetízkem A Koncovkami Ø8mm Bižuterní Zapínání - Karabinky Komponenty Korálky

1sada Platina Karabinka S Prodlužovacím Řetízkem A Koncovkami Ø8mm Bižuterní Zapínání - Karabinky Komponenty Korálky

104 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Celková Délka 45 mm
Vnitřní Průměr Koncovky 8 mm
Rozměry Karabinky 8 x 15 mm

Kompletní ukončovací sada na zapnutí šperků jako jsou náhrdelníky nebo náramky.
Materiál který vložíte do kaplíků je nutné vlepit. Příklady použití najdete na inspiračních fotografiích.
Karabinka bez očka měří 6 x 9 mm s očkem 7 x 12 mm. Koncovky mají vnitřní [Ø8 mm], hloubku 8,5 mm prodlužovací řetízek je dlouhý v rozmezí 55 - 70 mm. [Karabinky barvy platina jsou větší, i s očkem mají rozměr 8 x 15 mm.]
Pokud by Vám nešla karabinka otevřít pro první otevření doporučujeme použít kleště. Karabinky mohou být zatuhlé, ale po prvním otevření se již otevírají normálně. Toto není důvod k reklamaci.

Všimněte si prosím že je to běžný popis pro velký balíček. Přesný typ balení / velikost je uveden v názvu položky.


Platinový řetěz a, platinum s řetězci, s nálezy, platinum caps, řetěz end caps, řetěz end šperky, s příponou end, a na konci korálky, platinum a čepice, řetězce a nálezy, rozšíření a konec, s koncovkami, lobster spona end, řetězce a čepice, s řetězci a, řetěz s lobster, rozšíření řetězce a, s rozšířením čepice, korálky lobster spona, s šperky, humra čepice, spona a korálky, s řetězci end, end caps korálky, s a end, s rozšíření řetězce, řetězec korálky zjištění, a čepice, šperky, sponu s řetězem, řetěz end zjištění, end caps šperky, a na konci řetězce, s rozšíření a, řetězec a korálky, end caps zjištění, platinum lobster spona, spona s příponou, platinum a konec, platinum end caps, čepice zjištění korálky, řetěz humra, humra a konec, rozšíření end caps, řetěz a šperky, a koncové krytky, spona end caps, řetěz lobster spona, korálky humra, a zjištění korálky, platinum s, s řetěz šperky, šperky korálky, end šperky, rozšíření řetěz end, řetězec a humra.

59967