1ks Latina Řetízek Z Nerezové Oceli 2, 3mm Délka 1m Komponenty Oceli Stříbra Ag 925 Rhodia Bižuterní, Korálky
search
  • 1ks Latina Řetízek Z Nerezové Oceli 2, 3mm Délka 1m Komponenty Oceli Stříbra Ag 925 Rhodia Bižuterní, Korálky

1ks Latina Řetízek Z Nerezové Oceli 2, 3mm Délka 1m Komponenty Oceli Stříbra Ag 925 Rhodia Bižuterní, Korálky

132 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Šířka 2,3 mm
Délka 1 m

Jemný řetízek z nerezové oceli je základní komponent pro tvorbu bižuterie. Je pevný, velice kvalitní. Pomocí spojovacího kroužku na něj můžete připojit zapínání.
Upozorňujeme zákazníky že vnitřní průměr očka řetízku je velice malý, spojovací kroužek jde provléci pouze posledním očkem řetízku - můžete připojit zapínání. Přívěsek doporučujeme zavěsit na šlupnu ketlovací jehla očky řetízku neprojde.


Platinové korálky, platinový řetěz a, nerezové a stříbrné, délka a stříbro, platinum ag, 1ks nerezové oceli, ocelový řetízek, stříbrná, 1ks korálky, délka řetězce, řetěz a stříbrné, steel a ag, oceli stříbrné ag, a stříbrné ag, z nerezové oceli a, řetězec a korálky, 1ks délka řetězce, délka korálky, platiny a stříbra, délku a ag, nerez řetěz a, délka řetízku ag, oceli stříbrné korálky, stříbrné korálky řetěz, platiny a oceli, stříbrné nerezové, délka řetízku stříbrné, ocel a stříbro, z nerezové oceli ag, ocelový řetěz, a stříbrné korálky, ocelový řetěz a, oceli délka a, platina a ag, 1ks stříbrná, délka řetězce a, oceli délka řetězu, platinum silver řetězec, platinum silver, řetěz z nerezové oceli.

95645