1ks Lack Kleště Black Půlkulaté Štípací Se Zoubky 125mm Bižuterní Nářadí Potřeby Korálky
search
  • 1ks Lack Kleště Black Půlkulaté Štípací Se Zoubky 125mm Bižuterní Nářadí Potřeby Korálky

1ks Lack Kleště Black Půlkulaté Štípací Se Zoubky 125mm Bižuterní Nářadí Potřeby Korálky

162 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Velikost 12,5 cm

[Praktické kleště 2 v 1. V přední části mají zoubky v zadní jsou ostré štípací čelisti.
Přední část s malými zoubečky] můžete použít na zamačkávání rokajlu k uzavření koncovky na kůži k práci se spojovacím kroužkem apod.
Špička kleští je dostatečně tenká k otevírání bižuterních komponentů jako jsou ketlovací jehly nýty nebo kroužky. Kleštěmi můžete také uštípnout drátek o tloušťce 0,3 mm nebo nylonové lanko protože je v nich umístěna i štípací část. Mají drsnou rukojeť.

Vzhledem k technologii finální povrchové úpravy doporučujeme před prvním použitím čelisti otřít do papírového ubrousku.
Pomocí těchto kleští můžete ketlovat a drátovat.


Nose šperky a, černé šperky s, nos kleště černá, černá řezání a, šperky nástroje a, černý nos a, řetěz šperky a, nos řezání a, řetěz black s, černé šperky a, zuby nástroje, 1ks řezání a, řezací zuby a, se zuby a, řetězce řezání s, s šperky nástroje, kleště nástroje, řetěz black a, řezání a, řetěz řezací nástroje, nos s a, černý nos s, řezání černé s, řetěz nos s, černé korálky řetěz, řetěz nos nástroje, řetěz nos černý, 1ks řetěz nos, kleště a, řetězec a korálky, řetěz nos a, řezné nástroje a, černá s nástroji, 1ks kleště, černé zuby a, řetěz zuby a, nos řezné nástroje, řetěz s a, řetěz řezací a, nos nástroje a, šperky a korálky, s nástroji a, řetězové kleště s, kleště s, řetěz s nástroji, s šperky a, nos a zuby, řezání šperky, řezání s nářadím, šperky nástroje, řetězec nástroje a, řetěz nos řezání, černé korálky, řetěz řezací kleště, řezání kleště a, černá a nástroje, chain nose šperky, řetězce nos kleště, nos kleště, korálky šperky.

62641