50ks Ix Plastové Korálky S Velkým Průvlekem 8x10mm Pastelový Mix Velkoprůvlekov
search
  • 50ks Ix Plastové Korálky S Velkým Průvlekem 8x10mm Pastelový Mix Velkoprůvlekov

50ks Ix Plastové Korálky S Velkým Průvlekem 8x10mm Pastelový Mix Velkoprůvlekov

106 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Průvlek 4,3 mm
Výška 8 mm
Průměr 10 mm

Plastové korálky s velkým průvlekem mají jemný lesk a syté pastelové barvy. Jsou velice kvalitní, všude hladké, nemají žádné otřepení nebo viditelné švy. Hodí se do retro šperků.
Využijete je do krátkých i dlouhých náhrdelníků nebo náramků. Jejich velikou výhodou je lehký materiál a větší průvlek. Jako návlekový materiál jsou vhodné šperkové šňůrky nebo hadí řetízky. Korálky můžete navlékat na větší množství tenkých šňůrek které se mezi sebou různě uzlují a svazují a tvoří tak zajímavý celek. Korálky využijete nejen k výrobě bižuterie ale i ke zdobení oděvů, tašek nebo plavek.Korálky jsou vhodné pouze pro šetrné ruční praní.


Plastové korálky korálky, kouzlo, kouzlo plastu, plastové barvy, pastelové, 50pc plast, korálky kouzlo, korálky korálky korálky, pastelové barvy, plastové, plastové kouzlo, plastové korálky pastelové, barvy, korálky, plastové kouzlo korálků, pastelové korálky, barvy, kouzlo barev, barvy plastu, kouzlo korálky plastové, 50pc kouzlo, pastelové plastové, barvy, barvy, plastový pastel, plastové korálky kouzlo, plastové korálky, korálky korálky, kouzlo plastové korálky, pastelové plastové korálky, kouzlo korálků, korálky plastové, korálky barvy, korálky.

243294