10ks Stříbrná Plastové Korálky Metalic S Velkým Průvlekem 10x10mm Velkoprůvlekov
search
  • 10ks Stříbrná Plastové Korálky Metalic S Velkým Průvlekem 10x10mm Velkoprůvlekov

10ks Stříbrná Plastové Korálky Metalic S Velkým Průvlekem 10x10mm Velkoprůvlekov

110 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Počet

Průvlek 4 mm
Výška 10 mm
Průměr 10 mm

Plastový korálek s ornamentem který věrně napodobuje kov můžete využít jako zajímavý a oživující prvek v náhrdelnících nebo náramcích.
Oceníte jejich nízkou hmotnost a vysoký lesk. Využijete je do krátkých i dlouhých náhrdelníků nebo náramků. Jako návlekový materiál jsou vhodné šperkové šňůrky nebo hadí řetízky.
Jeho použitím ve špercích dosáhnete etno vzhledu. Dá se kombinovat s voskovanými perlami plastovými dřevěnými i skleněnými korálky. Tento typ korálku je oblíbený také do pánských šperků.


Míč kouzlo, šperky dodávky, stříbro kouzlo korálků, kouzlo zjištění, přívěsky craft, stříbrná plastová kouzlo, stříbrná plastová, korálky dodávky, diy dodávky, náramek přívěsky, kouzlo šperky, výrobu šperků, kouzlo akryl, náhrdelník kouzlo, kouzlo řemesla, plastové kouzlo korálků, zjištění kouzlo, dodávky plastových, stříbrné plastové korálky, kouzlo přívěsky, korálky kovové, kouzlo roztomilé, řemeslné potřeby, zásoby šperky, náramek, plastové kouzlo, charm náhrdelník, příslušenství, klíčenka, plastové korálky, stříbrné kovové korálky, handmade položky, šperky zjištění, kouzlo náušnice, akryl kouzlo.

60680