6ks Skleněné Baňky Ø20mm Vánoční Přízdoby Dekorace
search
  • 6ks Skleněné Baňky Ø20mm Vánoční Přízdoby Dekorace

6ks Skleněné Baňky Ø20mm Vánoční Přízdoby Dekorace

101 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Barva
Počet

Celková Délka cca 10 cm
Průměr 20 mm

Dekorační baňky jsou vyrobeny ze skla a připevněny na drátek z magnetického kovu. Využijete je hlavně k aranžování. V jednom svazku je 6 kusů.
U mixu 1 2 3 5[, 7 8 10 13] jsou tři baňky lesklé a tři matné.
Použití: Dekorační baňky můžete naaranžovat na vánoční věnce a vazby. Jsou vhodné i na zapichování do polystyrenových je je v


Vánoční dárek, mix dekorací, statek dekorace, znamení rustikální, vánoční párty, statek znamení, vánoční statku, dovolená věnce, country vánoce, dekorace strom, zimní dekorace, vánoční dekorace, věnce vánoční, vánoční tipy, dekorace dovolenou, sváteční dekorace, fialová dekorace, ozdoba vánoční, dekorace domů, tipy dekorace, svátek vánoční, vánoční umění, dekorace znamení, vánoční ozdoba, mix fialové, rustikální vánoční, znamení, vánoční, domácí dekorace, wall art, vánoční věnce, svátek, znamení, vánoční ozdoby, rustikální dekorace, vlastní ornament, mix vánoční, vánoční znamení, umění vánoce, řemesla dodávky, dekorace diy, vánoční zeď, strom dekorace, fialové vánoce, skleněné ozdoby, 6pc mix, dekorace farma, skleněné vánoční mix.

61967

Specifické reference

ean13
8596384216639