1ks Ransparent Velký Plastový Box / Kufřík Rozkládací, Ochranné Obaly Boxy Pomůcky Nářadí Polotovary Kreativní Potřeby
search
  • 1ks Ransparent Velký Plastový Box / Kufřík Rozkládací, Ochranné Obaly Boxy Pomůcky Nářadí Polotovary Kreativní Potřeby

1ks Ransparent Velký Plastový Box / Kufřík Rozkládací, Ochranné Obaly Boxy Pomůcky Nářadí Polotovary Kreativní Potřeby

632 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Výška 15,5 cm
Rozměry 20,5 x 40 cm

Velký rozkládací zásobník je praktický pomocník při skladování všelijakých komponentů pro kreativní tvorbu. Je průhledný, má jednoduché pákové uzavírání a rukojeť na pohodlné přenášení. Je vhodný i pro švadleny které ocení, že je dovnitř vidět.
Po odklopení víka se díky posuvného mechanismu otevřou všechna 3 patra. Pod horními přihrádkami na drobnosti je ještě dostatečně velký prostor na větší pomůcky.
Vnitřní uspořádání: horní patro má 3 přihrádky hluboké 2 cm. Prostřední patro má 5 přihrádek hlubokých 2 cm. V dolním patře je prostor o rozměrech 19 x 36 x 7 cm.


Plastové koše craft, zásobníky ostatní, plastové koše, plastové zásobníky, zásobníky craft, organizátor a řemesla, transparentní přihrádky a, skladování a řemesla, zásobníky a, plastové koše a, skladování, ostatní řemesla, koše a další, a další řemeslné, a cm, skladování a cm, a další cm, plastové a řemesla, organizátor koše a.

100283