20ks Buk Přírodní Dřevěné Kolečko K Domalování, Polotovary Dotvoření, Pomůcky Nářadí, Kreativní Potřeby
search
  • 20ks Buk Přírodní Dřevěné Kolečko K Domalování, Polotovary Dotvoření, Pomůcky Nářadí, Kreativní Potřeby

20ks Buk Přírodní Dřevěné Kolečko K Domalování, Polotovary Dotvoření, Pomůcky Nářadí, Kreativní Potřeby

141 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Počet

Průvlek 3 mm
Tloušťka 5 mm
Průměr cca 30 - 40 mm

Přírodní dřevěný přívěsek se hodí k dalšímu dotvoření. Je rovný, nahoře má otvor k zavěšení. Není barvený ani lakovaný, každý kus se může lišit jak barvou tak kresbou dřeva. V balení mohou být přívěsky s kůrou i bez kůry.
Přívěsky jsou vhodné pro další tvoření, [pro výrobu madailí na dětské soutěže a tábory na výrobu talismanů, visaček] - třeba s čísly na adventní kalendář, jmenovek apod. K ozdobení můžete využít techniku malby decoupage lakování apod. Před malováním doporučujeme přední stranu přívěsku lehce přebrousit.


Přírodní dřevěný strom, buk přírodní dřevo, přírodní větev stromu, strom nedokončené, přírodní dřevěné řemeslo, pobočka dřevěný plátek, plátek dřeva řemesla, přírodní plátek strom, přírodní větve plátek, přírodní dřevo stromu, větev stromu craft, přírodní větev craft, strom plátek craft, větev stromu plátek, pobočka plátek craft, přírodní dřevo plátek, přírodní plátek, strom dřevěné řemeslo, větev stromu dřevo, buk dřeva, strom dřevěný plátek, buk větev, přírodní dřevo větev, větev, dřevěný.

78724