1ks Černá Spona Na Drdol 4x21, 5 Cm Vlasové Pomůcky Ozdoby Vlasů, Bižuterie
search
  • 1ks Černá Spona Na Drdol 4x21, 5 Cm Vlasové Pomůcky Ozdoby Vlasů, Bižuterie

1ks Černá Spona Na Drdol 4x21, 5 Cm Vlasové Pomůcky Ozdoby Vlasů, Bižuterie

119 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Šířka 4 cm
Tloušťka 0,6 cm
Délka 21,5 cm

Provlékací spona se používá k rychlému a snadnému vytvoření drdolu.
Je z pevného ohebného drátu který má saténový potah. Velikou výhodou spony je zapínání na patent které zajistí, že spona perfektně drží. Okolo saténového potahu jdou vlasy rozprostřít lépe než když je z molitanu. S tímto vlasovým pomocníkem si dokážete drdol vytvořit sami bez pomoci - vyzkoušeno a ověřeno.
Vlasy sepněte gumičkou do copu. Pak je protáhněte okem a kousek od konců je začněte na sponu natáčet směrem k hlavě. Když jsou vlasy natočené, stačí sponu ohnout okolo gumičky dolů do kruhu a patentkou zapnout. Pak už jen vlasy lehce poupravíte aby vám celou sponu zakryly a je to. Jako mávnutím kouzelného proutku.


1ks vlasy donut, černé vlasy styling, vlasy, vlasy maker, styl bižuterie, vlasy drdol maker, vlasy drdol, styling, styling donut maker, černý donut drdol, černé vlasy maker, vlasový styling donut, styling donut drdol, black bun maker, černé vlasy donut, vlasy drdol šperky, vlasový styling maker, vlasy donut maker, černé vlasy šperky, černé vlasy drdol, black styling, styling bun maker, vlasy donut drdol.

51803