1pc textura vzor Mat pro Polymer Clay artefakt trouba pečené sochařství modelování hlíny Diy miniatury šperky
search
  • 1pc textura vzor Mat pro Polymer Clay artefakt trouba pečené sochařství modelování hlíny Diy miniatury šperky
  • 1pc textura vzor Mat pro Polymer Clay artefakt trouba pečené sochařství modelování hlíny Diy miniatury šperky

Polyuretanové razítko na zdobení modelovacích hmot dekorace výroba ozdob šperků, motiv č. 1 kus

178 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Styl
Počet

Velikost šarže: 1pc
Styl: Styl 80mm x 5mm
Materiál: Polyuretan
Značka: Artefakt

Použití pro tvorbu polymerních jílových korálků, kovových jílových výrobků, uměleckých jílových výrobků, lisování akrylovou a Textilní barvou
Artefakt textura mat je jedním z hlavních a nezbytných nástrojů pro práci s polymerovou hlínou. Texturový list je nejdostupnější, nejpohodlnější a nejjednodušší způsob jak přidat texturu do vašeho produktu. Rohož se dobře ohýbá. Na jedné straně má hladký povrch a na druhé straně texturovaný. Není vhodný pro pečení v troubě, mikrovlnné troubě! Není určen pro kontakt s potravinami.


1ks pro šperky, textury pro polymer, textury pro kutily, rohož pro kutily, rohož pro sochařství, razítko na hlínu, textura pro pečení, rohož pro miniatury, 1pc pro miniatury, rohož na polymer, razítko pro modelování, textura pro šperky, vzor pro kutily, styl pro pečení, podložka pro artefakt, podložka pro šperky, 1ks pro troubu, textury pro clay, razítko pro sochařství, 1ks pro modelování, polyuretan pro kutily, styl pro artefakt, vzor pro šperky, razítko pro šperky, vzor pro pečení, 1ks pro pečení, 1ks pro artefakt, 1ks pro sochařství, rohož pro troubu, styl pro troubu, 1ks pro hlínu, 1ks pro polymer, 1ks pro kutily, styl pro sochařství, podložka pro clay, rohož na pečení, razítko pro pečení, vzor pro hlínu, razítko pro artefakt, styl pro šperky, styl pro clay, styl pro kutily, razítko pro kutily, styl pro modelování, vzor pro troubu, podložka pro modelování, vzor pro polymer, razítko pro polymer, styl pro polymer, razítko pro troubu.

Artefakt
541737

Specifické reference

ean13
8596384947724