1ks Rystal Brož S Broušenými Kamínky A Perlou List Kovové Skleněné Brože Bižuterie
search
  • 1ks Rystal Brož S Broušenými Kamínky A Perlou List Kovové Skleněné Brože Bižuterie

1ks Rystal Brož S Broušenými Kamínky A Perlou List Kovové Skleněné Brože Bižuterie

128 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Šířka 1 cm
Délka Špendlíku 3,9 cm
Délka 7,2 cm

Elegantní brož s broušenými kamínky a perlou ve tvaru listu. Na zadní straně má brožový špendlík. Brož je na kartě, kterou lze zavěsit na prodejní stojany.
Brož můžete nosit na oděvech kloboucích taškách či s ní můžete sepnout šátek. Využijete ji na slavnostní události návštěvy divadel apod.


Krystal kovu a, drahokamu a skla, crystal brož, kov, křišťálové sklo s, krystal, perla, sklo, křišťál a sklo, list s metal, brož perla glass, pearl metal skla, crystal s perlou, leaf pearl a, kovový list skla, s kovovými šperky, crystal a pearl, a skleněné bižuterie, kov, krystal, list kovu a, 1ks pearl metal, krystal s a, s pearl a, crystal leaf pearl, brož s kovovými, crystal list a, s sklo pearl, crystal brož s, list se sklem, crystal list skla, list a sklo, drahokamu a pearl, brož kov, sklo, list perla glass, list s perlou, křišťálové s kovovou, brož perla a, pearl a sklo, s perlou šperky, s kovem a, pearl brož, kov, leaf pearl šperky, list s a, crystal list s, šperky se sklem, crystal kov, sklo, crystal brož perla, kov a sklo, s kov sklo, kov a šperk, s pearl metal, pearl metal a, crystal pearl metal, kov, sklo, perly a šperky, list kovové šperky, list metal crystal, brož s perlou, 1ks křišťálové sklo.

102241