50ml lepidlo na plastelínu artefakt v peci modelování hlíny Diy miniatury Deco Gel šperky řemesla dekorace umění
search
  • 50ml lepidlo na plastelínu artefakt v peci modelování hlíny Diy miniatury Deco Gel šperky řemesla dekorace umění
  • 50ml lepidlo na plastelínu artefakt v peci modelování hlíny Diy miniatury Deco Gel šperky řemesla dekorace umění

Lepidlo pro polymerové hmoty objem 50 ml

175 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Velikost šarže: 50ml
Materiál: Lepidlo Na Polymerní Hlínu
Značka: Artefakt

Lepidlo pro Polymer Clay artefakt
Toto lepidlo je určeno pro lepení dílů z polymerové hlíny dohromady. Je vhodné pracovat s opakovaným pečením. Lepí dohromady rozbité části a složité prvky před pečením.

Doporučení pro použití:
Před použitím protřepejte. Vyčistěte povrch lepených dílů. Naneste tenkou vrstvu lepidla na povrch jedné části a spojte se s druhou.
Pečeme při teplotě 130 stupňů po dobu 20 minut. Lepený výrobek můžete po ochlazení použít neskromně. Lepidlo můžete pečeme podruhé.
Lepidlo může být také použit k lepení jílu polymeru produkty na různé povrchy které jsou tepelně odolné do teploty 130 stupňů a vysoká namáčení vlastnosti (papírová hmota karton atd.)

Bezpečnostní opatření:
Chraňte před přímým slunečním světlem. Není určen pro kontakt s potravinami.
V případě kontaktu s kůží a očima důkladně opláchněte vodou.
Při náhodném požití okamžitě vypláchněte ústa vodou.
Bezpečné při použití, jak bylo zamýšleno.


50 ml na upečení, 50 ml pro deco, 50 ml pro troubu, zdobení hlíny, lepidlo pro řemesla, zdobení trouby, 50 ml pro modelování, 50 ml pro řemesla, lepidlo pro miniatury, řemesla zdobení, trouba diy zdobení, deco zdobení umění, hliněná trouba zdobení, clay clay zdobení, trouba zdobení umění, lepidlo pro umění, diy gel zdobení, lepidlo diy zdobení, miniatury zdobení, clay zdobení umění, trouba hlína zdobení, řemesla umění, šperky zdobení, sochařství zdobení, gel zdobení umění, lepidlo pro sochařství, lepidlo pro modelování, lepidlo na pečení, lepidlo pro kutily, 50ml pro sochařství, lepidlo na hlínu, lepidlo zdobení umění, diy zdobení, clay zdobení, 50ml pro kutily, diy zdobení umění, 50 ml na hlínu, 50ml pro miniatury, lepidlo na troubu, lepidlo na šperky, deco zdobení, clay diy zdobení, 50 ml pro umění, diy deco zdobení, 50ml zdobení umění, zdobení umění, lepidlo pro deco, 50 ml na šperky, modelování zdobení, 50ml diy zdobení.

Artefakt
541726