10ks Textilní Květ Ø50mm S Kamínky Květy Našití Nalepení, Ozdoby Oděvy Obuv Doplňky Galanterie
search
  • 10ks Textilní Květ Ø50mm S Kamínky Květy Našití Nalepení, Ozdoby Oděvy Obuv Doplňky Galanterie

10ks Textilní Květ Ø50mm S Kamínky Květy Našití Nalepení, Ozdoby Oděvy Obuv Doplňky Galanterie

175 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Barva
Počet

Průměr 50 mm

Textilní květ působí jemně a romanticky. V jeho středu jsou našité plastové korálky a broušené kamínky které se efektně třpytí.
Nedoporučujeme prát aby zůstala zachována původní kvalita výrobku.
Použití: Květ můžete našít jako ozdobu na společenské šaty halenky trička nebo svetry. Je vhodný i na zdobení klobouků, čepic a čelenek do vlasů. Můžete ho také pomocí lepidla přilepit na brožový můstek a vytvořit zajímavý šperk.
[U bílé barvy se může lišit barva kovu (platina stříbrná).]


Květy šít, s lepidlem obuv, s a, ok šít, jiné lepidlo, s jinými květinami, s květy šít, květiny na lepidlo, lepidlo obuv, s galanterie, lepidlo a, s jinými obuv, květiny a, s květiny, květina šít, s lepidlem a, s květinami lepidlo, ok květiny s, dekorativní pletivo a, s květinami a, mesh flower obuv, pletivo s a, ostatní květiny a, s ostatními, aby, šít obuv, květiny a šít, květiny, galanterie, s obuvi a, květiny a lepidlo, s jinými šít, dekorativní květiny, s jinými lepidlo, šít a, květiny, ok s květinami, další šít, ok květiny a, ok květiny, flower obuv, s šít a, šít lepidlo, šít, pletivo a lepidlo, šít obuv a, ok s lepidlem, dekorativní pletivo s, s jinými a, s lepidlem, s k a, s šít, dekorativní pletivo, květiny a obuv, jiné lepidlo a, ok lepidlo, ok s ostatními, další šít a, dekorativní květina, další květiny, šít a lepidlo.

66669

Specifické reference

ean13
8596384187830