24dóza Ix Skleněný Rokajl Mix V Dóze 14g Ø4mm Korálky Dózách Setech Komponenty
search
  • 24dóza Ix Skleněný Rokajl Mix V Dóze 14g Ø4mm Korálky Dózách Setech Komponenty

24dóza Ix Skleněný Rokajl Mix V Dóze 14g Ø4mm Korálky Dózách Setech Komponenty

726 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Počet

Průvlek 1 mm
Hmotnost cca 14 g
Průměr 4 mm

Rokajl v dózách v balení po 24ks obsahuje různé barvy. Použijte jej k navlékání, k vyšívání, tkaní ale i šití (beadweaving).
Z rokajlu se však dají vyrábět i módní doplňky obrazy různé podložky dekorace atd. [V balení se vyskytují různé barvy rokajlu v jedné dóze je 14g rokajlu.] Uvedené barvy jsou pouze orientační.
Ø 4mm - LESKLÉ: stříbrná, žlutá, oranžová, červená, tyrkys sv.zelená, tm.zelená, hematit.Ø 4mm - MATNÉ: hnědá, béžová, sv.modrá, fialová, sv.zelená, stříbrná.
[Průvlek má průměr 1 mm.]


V jar a, plastové kulaté nádoby, kulaté sklenice a, v kole sad, kola a sady, plastové nádoby a, osivo a, semeno kulaté a, korálky a komponenty, semeno v plastu, a součástí sady, plastové a sady, rokajl v, mix plastových a, korálky v a, v 14g a, plastové kolo a, v plastové sady, mix plastové kolo, mix sklenici a, plastové kulaté korálky, mix plastové nádoby, v kulaté sklenici, dózy a sady, osivo a sady, mix semen a, semeno na kole, korálky kulaté a, korálky v plastové, mix rokajl, korálky plastové a, kulatý rokajl, rokajl sady, rokajl a, v plastové nádobě, v kole a, semeno v jar, plastové nádoby sady, korálky plastové, seed jar a, semeno plastu a, v plastové kolo, mix v plastové, mix v jar, mix korálky v.

67260