6karta Nažehlovací Perly Velikost Ss12 Na Přenášecí Fólii Šatonové Růže - Hotfix Pomůcky Textilní Galanterie
search
  • 6karta Nažehlovací Perly Velikost Ss12 Na Přenášecí Fólii Šatonové Růže - Hotfix Pomůcky Textilní Galanterie

6karta Nažehlovací Perly Velikost Ss12 Na Přenášecí Fólii Šatonové Růže - Hotfix Pomůcky Textilní Galanterie

143 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Rozměry Balení cca 22 x 30 cm
Balení 330 ks
Průměr 3 mm

Nažehlovací perly na přenášecí fólii se používají na zdobení oděvů, zejména riflí, sportovních a tanečních dresů, bot kabelek apod.
Aplikace perel na fólii je jednoduchá a rychlá. Můžete použít všechny najednou nebo fólii rozstříhat na menší celky dle potřeby. Tyto nažehlovací perly můžete zkombinovat s dalšími výtvarnými technikami jako je malování, šablonování na textil apod.
Oděvy zdobené nažehlovacími ozdobami doporučujeme prát naruby.
Na jedné fólii je 330 ks perel.
[Není vhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí vdechnutí malých částí.]
Návod k použití:
Odstraňte spodní krycí fólii a perly si uspořádejte na horní lepící fólii do vámi zvoleného motivu. Na suchou a čistou látku přiložte aplikaci a obraťte tak aby ležela lícovou stranou na žehlícím prkně a přes ní (na rubové straně) byla látka. Látku přežehlete na místě aplikace jemným tlakem 8 - 10 vteřin poté ji nechte vychladnout.
Upozorňujeme zákazníky že některé perly se mohou při přepravě posunout nebo z fólie úplně sklouznout. To nemá na jejich použití vliv. Děkujeme za pochopení.


Krystaly nástroje, teplo aktivuje, prvky aktivuje teplem, opravy hotfix prvky, opravy hotfix flatback, krystaly fólie, nástroje aktivuje teplem, pearl pearl, nástroje, pearl fólie, lepidlo, flatback fólie, blue violet, pearl prvky, fólie a lepidlo, perla, pearl lepidlo, fólie prvků, 6card fólie, prvky, fólie a nářadí, prvky a nástroje, flatback perly, opravy hotfix krystaly, fólie lepicí, 6card nástroje, nástroje galanterie, krystaly a nástroje, opravy hotfix lepidlo, modré fialové prvky, opravy hotfix fólie, flatback lepidlo, blue violet pearl, prvky nástroje, krystaly, fólie, flatback, fólie tepelně aktivován, flatback krystaly, teplem aktivovaná lepidla, blue violet, fólie, opravy hotfix pearl, pearl krystaly, opravy hotfix nástroje, fólie nástroje, opravy hotfix, krystaly perla, galanterie, krystaly elements, modré fialové krystaly, nástroje, lepidla, pearl nástroje.

212298

Specifické reference

ean13
8596384766691