1ks Náhrdelník Se SWAROVSKI Elements Rivoli Anděl Náhrdelníky Kovové, Bižuterie
search
  • 1ks Náhrdelník Se SWAROVSKI Elements Rivoli Anděl Náhrdelníky Kovové, Bižuterie

1ks Náhrdelník Se SWAROVSKI Elements Rivoli Anděl Náhrdelníky Kovové, Bižuterie

423 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Délka 43 cm
Rozměry Přívěsku 1,8 x 3 cm
Adjustační Řetízek 7 cm
Výrobce Fabos

Exkluzivní náhrdelník anděl z celosvětově proslavené jablonecké bižuterie. Je ozdobený broušeným kamenem Swarovski Elements Rivoli vyniká jednoduchou elegancí. Má prvotřídní zpracování. Kámen má precizní výbrus. Hodí se na všední nošení i ke slavnostním příležitostem.
Přívěsek je zavěšený na kvalitním jemném řetízku. Celý náhrdelník je s povrchovou úpravou rhodium. Ta chrání náhrdelník před korozivním černáním a zvyšuje jeho lesk.
Náhrdelník se zapíná na karabinku s prodlužovacím řetízkem.


Rivoli swarovski, rivoli crystal, crystal a korálek, anděl kov, 1ks náhrdelník anděl, swarovski keramické, kovové náhrdelníky, krystal s krystalem, crystal keramické, náhrdelník anděl, crystal s keramickým, korálek kovový, korálek náhrdelníky, kov a krystal, keramické metal, 1ks crystal náhrdelník, křišťál křišťál, crystal a crystal, náhrdelník a crystal, náhrdelník kovový korálek, náhrdelník s korálky, elemnets, šperky, swarovski anděl, kovový korálek, korálek korálek, náhrdelníky, 1ks kovové, 1ks náhrdelníku, crystal náhrdelníky, 1ks šperky, náhrdelník rivoli, crystal keramický korálek, náhrdelník a keramické, crystal, kovový korálek kovový, náhrdelník crystal, anděl keramický, swarovski kovové, křišťál anděl, keramické šperky, náhrdelník, krystal swarovski, kovové keramické, swarovski crystal, kovový náhrdelník, crystal kovový korálek, kovové keramické korálky, crystal korálek, náhrdelník swarovski, krystal s angel, swarovski, kovové a keramické, náhrdelník náhrdelníky, náhrdelník s kovovými, 1ks crystal crystal, anděl a crystal, kov s kovem, anděl a korálek, keramický korálek, kov a korálky, crystal šperky, keramický korálek crystal, anděl, korálek náhrdelník, kovový korálek crystal, swarovski náhrdelníky, náhrdelník šperky, kov, krystal, keramické crystal, 1ks crystal, 1ks swarovski, anděl křišťál, náhrdelník s andělem, korálek kovový kovový, náhrdelník kovový, crystal náhrdelník, anděl náhrdelníky, kov a šperk, anděl kov, krystal, 1ks anděl, 1ks korálek, swarovski rivoli, crystal a keramické, anděl kovový korálek, krystal rivoli, korálek crystal, keramické náhrdelníky, rivoli korálky, angel šperky, crystal anděl kov, 1ks kovový náhrdelník, anděl a keramické, kovové šperky, náhrdelník korálek, swarovski šperky, angel korálek crystal, šperky crystal, korálek, náhrdelník angel korálek, crystal angel korálek, angel korálek, náhrdelník keramické, krystal rivoli korálky, rivoli, křišťálové s kovovou, náhrdelníky šperky, kovové, krystal kovu, náhrdelník a korálky, swarovski korálek, korálek šperky, crystal korálky crystal.

134235

Specifické reference

ean13
8596384726503