1ks Latina Ozdobný Špendlík Strom Života Kravatové Kloboukové Spony Manžetové Knoflíky Kravaty Motýlky Knoflíčky Módní Doplňky
search
  • 1ks Latina Ozdobný Špendlík Strom Života Kravatové Kloboukové Spony Manžetové Knoflíky Kravaty Motýlky Knoflíčky Módní Doplňky

1ks Latina Ozdobný Špendlík Strom Života Kravatové Kloboukové Spony Manžetové Knoflíky Kravaty Motýlky Knoflíčky Módní Doplňky

133 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Délka Špendlíku 5 cm
Rozměry Ozdoby 2,7 x 2,4 cm

Ozdobný špendlík strom života bude dárkem který potěší nejen ženy. Strom života je symbolem zrození, lidské vitality i nesmrtelnosti.
Spona se nosí jako elegantní ozdoba ke kostýmku. Je krásná v dámské i pánské klopě nebo v klobouku. Hodí se jako brož k halence. Díky ní si můžete ozdobně sepnout šátek.
Strom je zdobený drobnými broušenými kamínky které se oslnivě třpytí. Špendlík má na konci chránič proti popíchání nebo vyvlečení. Je na kartě, kterou lze zavěsit na prodejní stojany.
Náš tip: špendlíkem můžete přichytit organzu nebo jinou dekorační látku která se používá na slavnostní tabule či potahy na židle.


Klobouk kravata, strom a klobouk, platinum strom, dekorativní módní, dekorativní strom a, strom luk, platinum kravatu, dekorativní strom, klobouk luk módní, pin strom, pin luk příslušenství, klobouk luk příslušenství, pin tie příslušenství, platinum pin a, strom a příslušenství, klobouk, móda, kravaty móda, pin a kravatu, klobouk luk, kravatu luk příslušenství, a módní kravatu, strom z módy, a luk módní, klobouk, kravatu luk, pin a luk, klobouk příslušenství, platinum strom a, platina a módní, dekorativní pin a, módní strom, strom a módní, dekorativní pin, pin strom a, pin strom kravatu, kravatu luk, platinum, klobouk, kravata, platinum klobouk a, pin klobouk příslušenství, kravaty a doplňky, strom klobouk luk, módní doplňky, klobouk a módní, klobouk, kravatu příslušenství, pin klobouk, kravata, z luk příslušenství, klobouk a luk, strom a luk, strom kravatu příslušenství, 1ks strom, klobouk a příslušenství, pin klobouk a, a luk příslušenství, z luk módní, dekorativní klobouk a, klobouk a, pin módní klobouk, strom, klobouk, móda.

102474