1sáček Uk Dřevěné Korálky Kostka Písmena 10x10 Mm
search
  • 1sáček Uk Dřevěné Korálky Kostka Písmena 10x10 Mm

1sáček Uk Dřevěné Korálky Kostka Písmena 10x10 Mm

120 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Průvlek 3,5 mm
Sáček Obsahuje 80 ks
Rozměry 10 x 10 x 10 mm

Dřevěné korálky ve tvaru kostky s potiskem písmenek. Písmena jsou na všech ploškách chybí pouze na stranách s průvleky. Horizontálně umístěný průvlek umožňuje skládat z písmen slova jména apod. Díky velkému průvleku se korálky hodí i na gumičkové náramky. Tělo korálku má přírodní barvu písmena jsou černá.
Jako návlekový materiál můžete použít pruženky a silony různé šňůrky gumičky apod.
V sáčku je mix různých písmen. Sáček nemusí obsahovat všechny kombinace písmen z abecedy jednotlivá balení se od sebe mohou lišit. Písmenka jsou z anglické abecedy tudíž bez diakritických znamének.
V jednom sáčku je cca 80 korálků.


Kousky dopis, šperky dodávky, 1bag s, diy řemesla, kouzlo abc, korálky s písmeny, korálek řemesla, personalizované šperky, diy šperky, dřevěné korálky, abeceda korálek, velkoobchod korálek, počáteční korálek, dopis půvaby, dopis přívěsky, korálky velkoobchod, s korálky, korálky abc, korálek set, korálky název, korálek diy, bukové dřevěné korálky, s korálky dřevěné, abc kouzlo, korálek osobní, zásoby šperky, jméno korálek, kouzlo původní, korálky abeceda, abc korálek, dřevěné dopisy, korálek dopis, korálek dodávky, přívěsky dopis, abc kusů, dopis kusů, dřevěné korálky dopisy, řemesla korálky, řemesla dodávky, korálky přívěsky, počáteční kouzlo, abeceda přívěsky.

101920