1ks ikl provlékací jehla a navlékač na gumu - sada ostatní krejčovské potřeby textilní galanterie
search
  • 1ks ikl provlékací jehla a navlékač na gumu - sada ostatní krejčovské potřeby textilní galanterie

1ks ikl provlékací jehla a navlékač na gumu - sada ostatní krejčovské potřeby textilní galanterie

135 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Sada 2 ks
Délka 8; 26,5 cm

Provlékací jehla a kovový navlékač jsou šikovní pomocníci kteří vám usnadní práci při navlékání gumy a provlékání provázků či stuh do pytlíků, textilních čelenek apod.
Navlékač připomíná pinzetu. Po rozevření uchyťte gumu do jeho konců (se zoubky) a zpevněte kovovým očkem které je jeho součástí.

Provlékací jehla má na jednom konci háček a na druhém ouško pro snadnější manipulaci.


Sada příslušenství set, jehla pro elastické, elastické nastavit, závitování a set, 1ks a příslušenství, 1ks threader set, 1ks pro set, set set set threading, 1ks pro krejčího, set set set set set, ickel a set, 1ks set na míru, 1ks sada, 1ks pro příslušenství, sada krejčí, závitování pro set, galanterní doplňky, nastavte jehlu, sada sada příslušenství, 1ks galanterie, sada 1ks ickel, jehla pro set, 1ks elastická sada, 1ks a krejčí, sada sada, ickel pro set, sada elastických, 1ks a set, sada, 1ks pro elastické, sada ickel, sada závitů, sada závitů 1ks, sada jehel 1ks, příslušenství, galanterie, jehla a sada, 1ks pro galanterie, sada příslušenství, threader pro set, jehly sada, ickel pro elastické, příslušenství sada, galanterie, 1ks a elastické, navlékač set, sada galanterie, 1ks a galanterie, 1ks a threader.

536731