10ks Uk Dřevěný Knoflík Srdce Velikost 24" 2. Jakost Dřevěné Knoflíky Zapínání, Textilní Galanterie
search
  • 10ks Uk Dřevěný Knoflík Srdce Velikost 24" 2. Jakost Dřevěné Knoflíky Zapínání, Textilní Galanterie

10ks Uk Dřevěný Knoflík Srdce Velikost 24" 2. Jakost Dřevěné Knoflíky Zapínání, Textilní Galanterie

105 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Tloušťka 3 mm
Průměr 14,8 mm

Dřevěné knoflíky ve tvaru srdce zdobí na jedné straně vyřezávaný motiv s květy. Využijete je převážně k dekoračním účelům a ve scrapbookingu na ozdobení rámečků, přáníček jmenovek pozvánek deníků apod. Knoflíky můžete nalepit nebo jimi provléct šňůru (s tloušťkou do 1,2 mm).
Vzor na knoflících je vyřezaný laserem.
Knoflíky jsou baleny v sáčku.
Velikost knoflíků naleznete v této tabulce.
Knoflíky nedoporučujeme prát.
Knoflíky jsou ve 2. jakosti protože vyřezávaný vzor může být více vypálený nebo naopak téměř není vidět to budí dojem různého odstínu a kvality vzoru.


10ks galanterie, velikost tlačítek, dřevěná velikost srdce, velikost textilní, kvalitní galanterie, tlačítka dřevěné velikosti, tlačítko galanterie, srdce galanterie, velikost textilu, 2. a galanterie, srdce dřevěné dřevěné, 10ks a tlačítka, tlačítko a tlačítka, dřevěné velikost srdce, 10ks a upevnění, dřevěné velikost, velikost tlačítka, velikost a tlačítka, tlačítko velikost dřevěné, dřevěná velikost textilu, velikost velikost, 2. galanterie, dřevěný knoflík velikost, eech a tlačítka, textilní a tlačítka, velikost dřevěné, eech a upevnění, 2. a upevnění, dřevěné galanterie, dřevěné srdce dřevěné, velikost a upevnění, srdce a upevnění, dřevěný knoflík dřevěný, dřevěné a knoflíky, velikost, 10ks velikost textilu, 2. a tlačítka, textilní galanterie, dřevěné knoflíky velikosti, tlačítka velikost, galanterie, srdce a tlačítka, 10ks velikost, zapínání galanterie, velikost velikost velikost velikost, velikost galanterie, knoflíky galanterie, eech galanterie, 10ks dřevěná velikost.

269504