1šňůra Křišťál Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov
search
  • 1šňůra Křišťál Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov
  • 1šňůra Křišťál Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov

1šňůra Křišťál Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov

201 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Průvlek 1 mm
Délka 84 - 90 cm
Šířka 3 - 10 mm

[Minerálové zlomky křišťálu jsou jedny z nejvariabilnějších bižuterních prvků. Jsou půvabné svým průsvitem. Tyto korálky jsou jedním z našich hitů, což je dáno jejich kvalitou a velmi příznivou cenou. Na jedné šňůře je cca 217 zlomků.]
Dají se kombinovat s různými materiály jako je sklo plast dřevo kov aj. Zlomky můžete navléci na lanko nebo na ketlovací jehlu a pak zavěsit na řetízek.
Jelikož se jedná o přírodní materiál zlomky mají různé velikosti tvary vzory a barevné odstíny.


Korálky řetězec, krystal perleť, drahokam korálky, láva, čipy čipy, drahokam lava, korálky perleťové, minerální minerální, crystal řetězec, korálky minerál, drahokam čipy korálky, gemstone chips, korálky korálky korálky, krystal minerální, krystal drahokam, crystal korálky, láva, minerální čipy, korálky minerál korálky, lava, drahokam minerální, řetězec lava, křišťál, korálky na provázku, minerální perleti, minerální, čipy korálky řetězce, drahokam korálky, čipy korálky minerální, perleťová crystal, 1string crystal, drahokam perleti, křišťál křišťál, korálky na růženci, crystal korálky korálky, krystal drahokam korálky, korálky perleť, korálky drahokam, 1string korálky, minerální korálky, čipy string, řetězec korálky, crystal lava, korálky crystal, perleťové, korálky korálky, čipy minerální, čipy lava, řetězec, čipy korálky, perleti, korálky, 1string string, křišťál korálky, krystal na provázku, korálky řetězec korálky, řetězec minerální, minerální drahokam, crystal, perleť perleťová, čipy, drahokam, lávové korálky, minerální lava, crystal korálky.

245703