1šňůra Arneol Minerálové Zlomky Karneol Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov
search
  • 1šňůra Arneol Minerálové Zlomky Karneol Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov

1šňůra Arneol Minerálové Zlomky Karneol Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťov

264 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Průvlek 1 mm
Délka 84 - 90 cm
Šířka 3 - 10 mm

Minerálové zlomky karneolu jsou jedny z nejvariabilnějších bižuterních prvků. Jsou půvabné svým průsvitem a přechody barev. Tyto korálky jsou jedním z našich hitů, což je dáno jejich kvalitou a velmi příznivou cenou. Na jedné šňůře je cca 217 zlomků.
Dají se kombinovat s různými materiály jako je sklo plast dřevo kov aj. Zlomky můžete navléci na lanko nebo na ketlovací jehlu a pak zavěsit na řetízek.
Jelikož se jedná o přírodní materiál zlomky mají různé velikosti tvary vzory a barevné odstíny.


Korálky řetězec, drahokam korálky, láva, čipy čipy, drahokam lava, korálky perleťové, minerální minerální, korálky minerál, drahokam čipy korálky, gemstone chips, korálky korálky korálky, řetězec, čipy korálky řetězce, perleti, korálky minerál korálky, řetězec string, lava, drahokam minerální, řetězec lava, čipy, korálky na provázku, karneol, minerální perleti, arnelian, minerální, řetězec minerální, drahokam korálky, čipy korálky minerální, minerální string, drahokam perleti, korálky na růženci, korálky perleť, korálky drahokam, 1string korálky, minerální korálky, čipy string, řetězec korálky, minerál karneol, perleťové, korálky korálky, čipy minerální, čipy lava, čipy korálky, minerální čipy, korálky, 1string string, korálky řetězec korálky, minerální lava, minerální drahokam, perleť perleťová, korálky řetězec string, drahokam, lávové korálky.

243442