1šňůra 18 Fluorit Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťové
search
  • 1šňůra 18 Fluorit Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťové

1šňůra 18 Fluorit Minerálové Zlomky Křišťál Na Silonu Korálky Minerály Láva Perleť, Perleťové

143 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Průvlek 1 mm
Délka 84 - 90 cm
Šířka 3 - 10 mm

[Minerálové zlomky křišťálu jsou jedny z nejvariabilnějších bižuterních prvků. Jsou půvabné svým průsvitem. Tyto korálky jsou jedním z našich hitů, což je dáno jejich kvalitou a velmi příznivou cenou. Na jedné šňůře je cca 217 zlomků.]
Dají se kombinovat s různými materiály jako je sklo plast dřevo kov aj. Zlomky můžete navléci na lanko nebo na ketlovací jehlu a pak zavěsit na řetízek.
Jelikož se jedná o přírodní materiál zlomky mají různé velikosti tvary vzory a barevné odstíny.


Korálky řetězec, drahokam korálky, láva, korálky na provázku, drahokam lava, korálky perleťové, minerální minerální, fluorit, korálky minerál, drahokam čipy korálky, gemstone chips, minerální korálky korálky, řetězec, perleti, korálky minerál korálky, lava, drahokam minerální, řetězec lava, fluorit minerální, minerální perleti, minerální, řetězec minerální, drahokam korálky, čipy korálky minerální, drahokam perleti, korálky na růženci, korálky perleť, 1string korálky, minerální korálky, čipy string, řetězec korálky, fluorit drahokam, perleťové, korálky korálky, čipy minerální, čipy lava, čipy korálky, minerální čipy, korálky, 1string string, korálky řetězec korálky, minerální lava, minerální drahokam, perleť perleťová, čipy, drahokam, lávové korálky.

126689