Kraftika DIY pro 2 sady na výrobu mýdla s Videonávodem
search
  • Kraftika DIY pro 2 sady na výrobu mýdla s Videonávodem

Kreativní sada Kraftika - výroba mýdla - s přiloženým videonávodem 2 mýdla

924 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 2 dní
Styl
Počet

Jste vítáni abyste se připojili k našemu dobrodružství domácí výroby mýdla! Obdržíte vše co potřebujete k vytvoření 2 jedinečných mýdel. Tento měsíc je inspirován krásností je uvnitř krabice?

Unikátní opakovaně použitelné formy na výrobu mýdla mýdlové základny vonné oleje kosmetické třpytky peelingový prášek a další!


Soupravy s výukovým programem, box pro výuku, mýdlo pro soupravy, soupravy s součástí balení, achát včetně, kameny se soupravami, krabička s součástí balení, mýdlo pro výrobu, krabice na mýdlo, tvorba s zahrnuty, mýdlo včetně, mýdlo na mýdlo, mýdlo s videem, mýdlo s výukovým programem, diy pro tutoriál, diy pro výrobu, diy pro mýdlo, kameny s zahrnuty, druzy s zahrnuty, diy pro video, kraftika s videem, kameny pro soupravy, diy s součástí, achát pro soupravy, druzy pro soupravy, achát s výukou, diy pro zahrnuty, box pro zahrnuté, box s výukovým programem, tvorba s výukovým programem, mýdlo se sadami, výroba se sadami, kameny s videem, druzy s tutoriálem, achát s videem, tvorba s videem, kameny na mýdlo, box pro video, kraftika pro soupravy, druzy s videem, diy s videem, kameny pro výrobu, diy pro soupravy, diy s výukovým programem, box pro výrobu, kameny s kameny, kameny s výukovým programem, soupravy s videem, box s videem, box pro soupravy.

518730

Specifické reference

ean13
8596384898071