Heyda Fotokarton 25x35cm jednostranný kraftový s bílými listy 220g/m2 , kartonový papír papíry speciální, scrapbooking
search
  • Heyda Fotokarton 25x35cm jednostranný kraftový s bílými listy 220g/m2 , kartonový papír papíry speciální, scrapbooking

Heyda Fotokarton 25x35cm jednostranný kraftový s bílými listy 220g/m2 , kartonový papír papíry speciální, scrapbooking

80 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Brand: Heyda

Fotokarton s jednostranným potiskem o velikosti 25x35cm s vysoce lesklým
povrchem kvalitní recyklovaný papír. Určeno na scrapbooking cardmaking výborně se hodí na prostorové projekty. Po přeložení se papír neláme.


Papír s listy, bílá s papírem, papír, scrapbooking, listy s listy, papír s papírem, papír papír, bílý papír, papír papír papír, bílá s 220g, papír, papír, papíry, scrapbooking papír, kraft s listy, karton s papírem, bílé papírové papíry, bílá s bílá, papír noviny papír, papíry scrapbooking, papír s 220g, papíry, papíry, papír s papíry, papír, bílá kniha bílá, papír papíry, plechy s papírem, bílá s kraftem, bílá, papíry, papíry papír, kraft s 220g, bílá bílá, kraft s papíry, bílé scrapbooking, kraft, s bílá, papír bílý papíry, heyda s papíry, heyda s prostěradly, papír s kraftem, kraft papír s, bílé papíry, bílá bílá papír, bílá s papíry, heyda s 220g, heyda s bílou, papír s bílou, papír bílý, papír bílý papír, listy s bílou, karton s 220g, karton s bílou.

HEYDA
558628