Kartonový Předmět S Vlk 14X6X18Cm Décopatch Zvířátka Na Decoupage Předměty Hobby Barvy
search
  • Kartonový Předmět S Vlk 14X6X18Cm Décopatch Zvířátka Na Decoupage Předměty Hobby Barvy

Kartonový Předmět S Vlk 14X6X18Cm Décopatch Zvířátka Na Decoupage Předměty Hobby Barvy

283 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Počet

Brand: décopatch

Rozměry cca 14x6x18cm. Kartonové předměty jsou výborné na decoupage décopatch
či ubrouskovou techniku. Cena je za 1 kus.

NÁVOD NA DECOUPAGE NA KARTON

  1. Kartonový předmět natřete odpovídajícím odstínem podkladové [akrylové barvy]( Tento krok není nezbytnou podmínkou ale zvýrazní barvy ubrousku nebo papíru použitého v dalším postupu.
  2. Na menší plochu naneste [lepidlo na decoupage]( 3. Přiložte [papíry na decoupage]( které si předem natrháte na menší kousky (např. 5x5cm nebo proužky 5cm široké. Nebo použijte [ubrousky na decoupage]( ze kterých odstraníte předem spodní nepotištěné vrstvy.
  3. Pomocí štětce namočeného do lepidla na decoupage uhlaďte papír.
  4. Na závěr přetřete znovu lepidlem na decoupage které slouží i jako ochrana předmětu před prachem a při letmém přetření vlhkým hadrem.
  5. Pro zvýšení životnosti vše přelakujte bezbarvým lakem.

Barvy zvířata, zvířata s barvami, objekt se zvířaty, vlčí hobby barvy, objekty barvy, zvířata, hobby, zvířata hobby barvy, vlčí barvy, vlčí objekty barvy, objekt vlčí barvy, objekt s hobby, barvy barvy barvy, barvy, hobby barvy, barvy hobby, objekt barvy, vlk pro decoupage, zvířata se zvířaty, barvy, barvy, zvířata pro hobby, kartonu barvy, barvy, hobby, objekt s objekty, objekt pro barvy, decoupage pro hobby, vlčí zvířata barvy, hobby decoupage, objekt pro hobby, zvířata barvy, karton s hobby, objekty hobby barvy, vlk pro hobby, objekt s barvami, hobby barvy, vlk pro objekty, decoupage hobby, karton pro hobby, zvířata pro barvy, karton s vlkem, objekt pro objekty, barvy decoupage, karton hobby, zvířata pro předměty, objekt hobby barvy, decoupage barvy, hobby hobby, karton pro barvy, vlk pro barvy, objekt s vlkem, barvy s barvami.

décopatch
522528