Kartonový Předmět Bedýnka Sada 4, 5x9x6cm A 6x12x8cm (2ks), Efco Předměty Z Kartonu Na Decoupage Hobby Barvy
search
  • Kartonový Předmět Bedýnka Sada 4, 5x9x6cm A 6x12x8cm (2ks), Efco Předměty Z Kartonu Na Decoupage Hobby Barvy

Kartonový Předmět Bedýnka Sada 4, 5x9x6cm A 6x12x8cm (2ks), Efco Předměty Z Kartonu Na Decoupage Hobby Barvy

254 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Brand: EFCO

Balení obsahuje 2ks kartonových bedýnek o rozměru cca 4,5x9x6cm a 6x12x8cm (v
x š x d). Kartonové předměty jsou výborné na decoupage či ubrouskovou
techniku. Cena je za 2 ks.

NÁVOD NA DECOUPAGE NA KARTON

  1. Kartonový předmět natřete odpovídajícím odstínem podkladové [akrylové barvy]( Tento krok není nezbytnou podmínkou ale zvýrazní barvy ubrousku nebo papíru použitého v dalším postupu.
  2. Na menší plochu naneste [lepidlo na decoupage]( 3. Přiložte [papíry na decoupage]( které si předem natrháte na menší kousky (např. 5x5cm nebo proužky 5cm široké. Nebo použijte [ubrousky na decoupage]( ze kterých odstraníte předem spodní nepotištěné vrstvy.
  3. Pomocí štětce namočeného do lepidla na decoupage uhlaďte papír.
  4. Na závěr přetřete znovu lepidlem na decoupage které slouží i jako ochrana předmětu před prachem a při letmém přetření vlhkým hadrem.
  5. Pro zvýšení životnosti vše přelakujte bezbarvým lakem.

Kartonové bedně, nastavit položky, barvy, box 2ks, karton sada, box crate, box a hobby, bedny a předměty, nastavit a hobby, sada decoupage, decoupage, nastavte položky, box set hobby, karton, přepravka sada, box, bedna, karton, lepenkové krabice položek, karton box set, bedna, karton, box a barvy, lepenky a zboží, box set, lepenkové krabice, bedny, box barvy, barvy hobby, kartonu barvy, sada barev, předměty, hobby, předměty, hobby barvy, barvy, barvy, bednu a lepenky, pole a položky, box set karton, přepravka sada hobby, box crate nastavit, hobby, předměty, barvy, přepravka položky, barvy, kartonové předměty, box položky, karton karton, 2ks kartonu, přepravka hobby, nastavit a lepenky, box set 2ks, karton 2ks, položky decoupage, hobby barvy, box crate položky, sada karton, přepravka barvy, sada 2ks, box set barev, box a 2ks, lepenkové krabice, decoupage hobby, lepenky a barvy, nastavit a barvy, sadu a 2ks, 2ks hobby, karton hobby, 2ks položek, lepenkové krabice barvy, položky, nastavení a položky, 2ks barvy, box decoupage, klec 2ks, krabice a kartony, krabice, karton, box set položek.

EFCO
130450