Oboustranně Silně Lepicí Páska 1, 2cm (4, 5m), Ranger Oboustranné Fólie Pásky Lepidla Na Papír Scrapbooking
search
  • Oboustranně Silně Lepicí Páska 1, 2cm (4, 5m), Ranger Oboustranné Fólie Pásky Lepidla Na Papír Scrapbooking

Oboustranně Silně Lepicí Páska 1, 2cm (4, 5m), Ranger Oboustranné Fólie Pásky Lepidla Na Papír Scrapbooking

236 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Počet
Vyprodáno

Brand: Ranger

Odolná teplu vhodná i na embosování! Velmi silná a průhledná oboustranně
lepicí páska. Neobsahuje kyselinu a je bezpečná pro archivní uchování
fotografií. Ranger Wonder tape.

Lepení: Ideální na přilepení stuh a to i takových které jsou mírně transparentní. Páska je zcela průhledná a pod stuhou tak bude prosvítat podkladový papír.

Embosování: Tato páska je odolná teplu nebude se krabatit smršťovat a deformovat pokud je vystavena teplu. Díky tomu je předurčena pro použití společně s embosovacími pudry. Použijte jí místo embosovacího média. Embosovací prášek se uchytí pouze v místě aplikace lepicí pásky. Následně roztavíte prášek horkovzdušnou pistolí, jako při běžném embosování.

Aplikace dekorací z folií: Tato páska udrží metalické plátky Design Metall udrží se na ní i barva na metalických foliích.

Využití na výrobu samolepicích dekorací: Vyřízněte z listu Wonder Tape (IWT27409) libovolné dekorace nalepte je na svůj projekt sejměte horní ochrannou folii a aplikujte na výřez embosovací pudry nebo metalické folie. Takové aplikace se udrží pouze v místech výřezu.


Využití na výrobu látkové dekorace: List Wonder Tape (IWT27409) přilepte na karton sejměte ochranný list a přilepte látku. Vyřízněte na Big Shotu a máte originální dekorace.


Fólie, silný papír, lepicí fólie a papír, dvojité pásky papíru, pásky, fólie, papír, silná lepicí páska, dvoulůžkový scrapbooking, pásky oboustranné, papírové pásky, oboustranný papír, oboustranné fólie, fólie scrapbooking, lepicí pásky, scrapbooking pásky, lepicí papírové pásky, lepicí scrapbooking, dvojité lepicí pásky, oboustranné lepicí papír, papír, scrapbooking.

Ranger
116552