Jednorožec Décopatch Na Decoupage
search
  • Jednorožec Décopatch Na Decoupage

Jednorožec Décopatch Na Decoupage

122 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Barva
Počet

Brand: décopatch
v na decoupage a papíru ubrouskovou techniku.

NÁVOD NA DECOUPAGE NA KARTON

  1. Na menší plochu naneste [lepidlo na decoupage]( 2. Přiložte [papíry na decoupage]( které si předem natrháte na menší kousky (např. 5x5cm nebo proužky 5cm široké. Nebo použijte [ubrousky na decoupage]( ze kterých odstraníte předem spodní nepotištěné vrstvy.
  2. Pomocí štětce namočeného do lepidla na decoupage uhlaďte papír.
  3. Na závěr přetřete znovu lepidlem na decoupage které slouží i jako ochrana předmětu před prachem a při letmém přetření vlhkým hadrem.
  4. Pro zvýšení životnosti vše přelakujte bezbarvým které pro do

Rám a sady, nastavit a školy, set decoupage sady, sada pro dekopatch, sada kreativní, sada rámů, sada decoupage, sada pro sady, sada kreativní sady, set a jednorožec, sada rámu, nastavit a kreativitu, sady rámů, sady školních sad, kreativní sety, sada pro školy, sady nastaví školu, sady a sety, nastaví rám, sada škole, jednorožec sady, nastaví školy, sada, sada pro rám, set nastaví školy, set jednorožec, set jednorožec sady, sada pro decoupage, kreativní sady, decoupage a sady, sada pro kreativní, školní soupravy, sada nastavuje kreativitu, sada a kreativní, set a decopatch, set decopatch sady, set decopatch, sady nastaví kreativitu, sada pro kreativitu, sady unicorn, sada kreativitu, decoupage sady, sady kreativity, sady jednorožců, sady kreativitu, set pro jednorožce.

décopatch
107194

Specifické reference

ean13
3609510041434