Kartonový Předmět Kůň Décopatch Zvířátka Na Decoupage Předměty Hobby Barvy
search
  • Kartonový Předmět Kůň Décopatch Zvířátka Na Decoupage Předměty Hobby Barvy

Kartonový předmět kůň décopatch zvířátka na decoupage předměty hobby barvy

283 Kč
Vč. DPH

Zaregistruj se a získej slevu 10%

Odešleme během 5 dní
Barva
Počet

Brand: décopatch
(šířka x délka x výška). Kartonové předměty či ubrouskovou techniku. Cena je za 1 kus.

NÁVOD NA DECOUPAGE NA KARTON

  1. Kartonový předmět natřete odpovídajícím odstínem podkladové [akrylové barvy]( Tento krok není nezbytnou podmínkou ale zvýrazní barvy ubrousku nebo papíru použitého v dalším postupu.
  2. Na menší plochu naneste [lepidlo na decoupage]( 3. Přiložte [papíry na decoupage]( které si předem natrháte na menší kousky (např. 5x5cm nebo proužky 5cm široké. Nebo použijte [ubrousky na decoupage]( ze kterých odstraníte předem spodní nepotištěné vrstvy.
  3. Pomocí štětce namočeného do lepidla na decoupage uhlaďte papír.
  4. Na závěr přetřete znovu lepidlem na decoupage které slouží i jako ochrana předmětu před prachem a při letmém přetření vlhkým hadrem.
  5. Pro zvýšení životnosti vše přelakujte bezbarvým pro do

Barvy zvířata, objekt 5cm barvy, 5cm hobby barvy, xs pro hobby, objekty barvy, zvířata hobby barvy, kůň pro barvy, xs koně barvy, xs decoupage barvy, decoupage barvy, xs pro barvy, koně hobby barvy, xs pro decoupage, barvy barvy barvy, 5cm objekty barvy, kůň pro decoupage, objekt hobby barvy, 5cm barvy, objekt barvy, karton xs barvy, 5 cm pro decoupage, koně zvířata barvy, koně barvy, xs zvířata barvy, zvířata pro hobby, kartonu barvy, barvy, objekt xs barvy, karton pro hobby, objekt pro barvy, kůň pro hobby, decoupage pro hobby, barvy, barvy, objekt pro hobby, barvy, hobby barvy, zvířata barvy, objekty hobby barvy, 5cm zvířata barvy, hobby barvy, zvířata pro barvy, xs hobby barvy, barvy decoupage, xs objekty barvy, 5 cm pro barvy, barvy hobby, kůň 5cm barvy, karton pro barvy, xs 5cm barvy, 5 cm pro hobby, objekt koně barvy.

décopatch
107148

Specifické reference

ean13
3760018511079